24/08/2016

Bila akak nak lalu je..
Ada je suara2 sumbang yang menyebut..
KENDERAAN BERAT SILA IKUT KIRI.. JANGAN MEMOTONG!
Diselangi dgn hilaian & gelak ketawa sinis.. jiran2.. Mula2 dulu.. akak sgt2 kecil hati & sedih.. suamilah tempat akak mengadu.. menangis2 akak ceritakan perihal kawan2.. Suamilah yg selalu pinjamkan bahu dia utk akak.. x kira masa.. dihujungnya suami pasti memujuk & beri kata2 semangat! Nasib baik lah ada dia.. kalau x.. mau akak berkurung je dalam rumah x keluar2..
Bukan akak x pernah cuba berdiet.. mintak nasihat doktor dan makan pil yg doktor bekalkan.. semuanya hampa.. suami akak pun sering ingatkan adalah lebih baik turunkan berat dgn cara yang semulajadi.. kalau nak ambil supplemen pun pastikan yang selamat!
Akhirnya dalam diam.. akak amalkan #patimineralCMD akak berani ambil pun atas nasihat seorang doktor yang mahu akak singkirkan toksin dan berdiet secara semulajadi. Akak beli dari sorang kenalan di Blog
Selepas seminggu selesai sesi Detoks.. akak dpt rasakan badan akak semakin susut.. inci badan semakin mengecil... sebab akak boΔΊeh sarung baju anak dara sulung.. wahhhh... memang x sangka betul...!
Akak balik dari kedai.. kawan2 nampak akak dr jauh.. semua dok perhati akak atas & bawah... diorang semua pelik tgk akak.. πŸ˜‚πŸ˜‚ Semua terkedu.. dah takde ayat kutuk mengutuk keluar dari mulut dorg..
Sorang2 datang tanya apa akak dah buat sampai akak boleh kurus... hahahaha... akak cakap akak diet je.. jangan harap la akak nak bagitau dorang apa yang akak amik.. pandai2 lah dorg cari sendiri.. πŸ˜‚πŸ˜„
Suami akak pun heran.. dia senyum je tgk akak HAPPY..walaupun mula2 dia risau sbb dia takut akak sakit.. sebab perubahan akak tu...
Hebat betul sebab akak boleh turun 24KG dengan amalkan minum #airalkalisemulajadi tu.. rasa pun sedap.. perut kenyang selalu.. kata kenalan FB akak tu.. sebab mineral cukup dalam badan. Sebab tu akak rasa kenyang & bertenaga je.. langsung x teringin nak makan itu ini.. mcm sblm ni.. hikhik
Alhamdulillah.. lega rasa..
Sampai sekarang dok amal je titis dlm air.. sbb kulit pun nampak makin cerah.. badan pun makin cergas.. penting betul MINERAL utk badan kita ni ya.. hihi
Memang xkan miss la amal kan #CMD ni.. sambil jaga kesihatan.. sambil turunkan berat.. banyak faedahnya hanya dari 1 supplemen..
Kalau nak tau lebih details boleh whatsapp 012-325 2960 (k echa) konsultasi yang berkesan akan diberikan sepanjang masa

notakaki : luahan rasa seorang wanita yang mengalami masalah berat badan.

Posted on 24.8.16 by Aysha Zachary

No comments

06/08/2015


Tiroid merupakan kelenjar yang berbentuk seperti rama-rama yang terletak di hadapan leher. Ia akan menghasilkan hormon yang mengawal kelajuan metabolisme iaitu sistem yang membantu tubuh menggunakan tenaga. Penyakit tiroid ini mampu memperlahankan atau mempercepatkan metabolisme dengan mengganggu penghasilan hormon tiroid. Apabila hormon terganggu pelbagai masalah akan dihadapai termasuk lah KEGUGURAN & SUKAR HAMIL.  

Antara gejala penyakit tiroid yang kita boleh kesan : 
1)   Penambahan (Hypertiroid) atau penurunan (Hypotiroid) berat badan yang 
      mendadak 
2)   Pembengkakan pada leher 
3)   Perubahan pada kadar denyutan jantung 
4)   Perubahan dalam tenaga atau perasaan/mood 
5)   Kehilangan rambut 
6)   Rasa terlalu sejuk atau panas 
7)   Kulit kering dan rapuh 
8)   Rasa kebas atau berdenyut pada tangan 
9)   Sembelit 
10) Haid yang banyak 
11) Lemah otot atau tangan bergetar 
12) Masalah penglihatan 
13) Cirit birit 
14) Haid tidak tetap 

Oleh kerana penyakit tiroid ini boleh menyebabkan perubahan dalam kitaran haid dan mood, gejalanya kadang kala dianggap sebagai gejala menopaus. 

Pengambilan CMD sebagai sebahagian dari rutin akan menyebabkan tubuh mudah merembeskan toksin-toksin dan secara semulajadi mengurangkan asidosis tubuh yang menyebabkan gangguan hormon tiroid.

Testimoni di bawah adalah dari seorang customer saya yang mengalami Hypertiroid sangat bersyukur dan gembira kerana terkejut selepas mendapati dirinya hamil selepas mengamalkan CMD.





Mula mengambil CMD untuk mengurangkan simptom tiroid yang dialaminya dan tidak menyangka dgn izinNYA dia hamil 5 minggu.

Sekarang Promosi beli 1 botol percuma 1 botol masih berlangsung. 





Untuk keterangan yang lebih details tentang produk detoks CMD Drops
sila SMS/WA : 012-3252960 (Aysha)
atau Add saya di FB : Aysha Zachary


Pautan Berkaitan
  • sukar hamil selepas alami tiroid
  • keguguran dan didiagnos mengalami hypertiroid
  • saya ingin hamil
  • merawat hypertiroid
  • merawat hipotiroid


Posted on 6.8.15 by Aysha Zachary

No comments

27/07/2015

Ketika saya hamil anak kedua saya juga melalui situasi ini dan tahu betapa peritnya jika buasir muncul ketika hamil, malah jika tidak dirawat akan menjadi berlarutan selepas proses kelahiran yang memerlukan kita utk push atau meneran. Ada kes yang buasirnya terkeluar dan berdarah semasa berpantang.. sakit di bahagian jahitan lagi.. bengkak dan Pedih di bahagian buasir lagi... memang seriau..

Kenyataannya.. memang ramai mengalami situasi ini malah ibu hamil lebih berisiko, anak dara tidak terkecuali, org lelaki pun ramai juga… ada yang dah bertahun2 menderita, ketulan daging ada yg sebesar kismis,berbunga lima,ada yg sudah sebesar ibu jari… huhu.. ngeri membayangkannya... macam2 cerita melalui pengalaman kawan2 di forum, ada yg berdarah memancut2 keluar(buasir dalaman), ada yg bila menqadakan hajat… menangis2..meluangkan berjam2 bahkan berhari2 keluar masuk toilet tp tak selesai juga… Tuhan saja tahu betapa perit dan seksanya sakit semasa proses itu dan selepasnya diikuti rasa2 berdenyut2 dan perasaan tidak selesa serta stress yg berpanjangan dan tidak mustahil simptom kemurungan muncul bila memikirkan keadaan bila sampai masa untuk ke toilet lagi. 

Rupanya, peratus utk kita menghidap buasir adalah tinggi semasa kita sedang hamil. Ketika tempoh kehamilan memasuki trimester ke-3, berat badan ibu hamil akan meningkat seiring dengan pembesaran bayi dalam kandungan. Peningkatan berat badan ini akan menyebabkan tekanan kepada bahagian dalaman rektum bertambah besar seterusnya menyebabkan pembengkakan saluran darah pada rektum. Kesan ini akan membawa kepada buasir.

Selain daripada itu, buasir juga disebabkan daripada sembelit. Najis yang keras akan menyebabkan rektum bekerja keras ketika proses mengeluarkannya. Kerja keras ini membawa kepada pembengkakan pada hujung rektum @ hujung dubur.

Antara Faktor dan Punca yang menyebabkan terjadinya buasir adalah;

  • Keturunan
  • Tabiat pemakanan yang kurang elok.
  • Kurang minum air.
  • Mengabaikan pengambilan zat tambahan atau supplemen.
  • Kurang bersenam.
  • Sembelit atau cirit birit.
  • Mengangkat benda berat.
  • Sentiasa duduk
  • Meneran (ketika najis keras atau sembelit)
  • Cirit-birit
  • Duduk atau mencangkung di dalam tandas terlalu lama
  • Batuk yang teruk
  • Hamil
  • Bersalin

Bagaimana untuk atasi buasir ketika hamil?

Cara yang mudah dan berkesan adalah dengan kaedah seperti bertangas. Caranya mudah sahaja.

Pertama sekali anda kena masukkan air suam kedalam baldi kecil. Kemudian boleh tambahkan sedikit patigaram mineral CMD kedalam air suam berkenaan sebagai fungsi antiseptik/antibakteria juga meredakan pengumpulan darah beku.

Selepas itu letakkan baldi kecil itu didalm mangkuk tandas supaya anda boleh duduk diatasnya dengan mendedahkan dubur anda kepada wap air suam yang keluar dari air suam berkenaan. 

Biarkan bahagian dubur anda terdedah pada wap air suam berkenaan selama 10 minit hingga 15minit.

Selain daripada kaedah diatas, untuk mengelakkan buasir anda juga boleh melakukan tips dibawah ini:

1) Makan makanan yang tinggi fiber (serat) seperti roti gandum penuh, beras perang, buah- buahan dan sayuran. 

2) Elakkan makanan yang pedas dan berempah.

3) Minum air sebanyak mungkin sekurang2nya 8 gelas sehari. 

4)  Hembuskan nafas keluar apabila anda ketegangan atau ketika mengangkat sesuatu. Jangan menahan nafas anda.

5) Jangan lengahkan masa untuk ke toilet. Seeloknya jadikan rutin diwaktu pagi. Elakkan 'meneran' terlalu kuat semasa membuang dan ini dapat dicegahkan dgn pengambilan CMD drops.  

6) pengambilan patimineral CMD dpt melegakan sembelit dan melegakan bengkak dan luka buasir.






Berminat dengan CMD drops? 

Jika anda ingin mendapatkan penjimatan potongan harga (diskaun) dan keahlian percuma anda boleh mendapatkan Set Promo Keahlian yang berharga RM185 siap poslaju, RM189 (sabah/sarawak) Keahlian adalah seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

KEISTIMEWAAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI

REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN SEHINGGA 35% UNTUK PRODUK REVELL LAIN, SILA HUBUNGI AYSHA,


Anda nak dapatkan CMD drops ataupun nak saya hantarkan By Hand di kawasan Mutiara Damansara, Sg Buloh, Kepong, Jalan Ipoh, KLCC, Jalan Ampang, Cheras dan Kg Pandan boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan makanan kesihatan yang hebat ini. Saya akan poslajukan ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan KONSULTASI YANG BERKESAN & TIPS EXCLUSIVE  dengan setiap pembelian khas untuk anda! HUBUNGI SAYA DI;-


EMAIL: ayshazachary2004@gmail.com
SMS @ Whatsapp : 0123252960
Add saya di facebook:  Aysha Zachary
Pages : Mylilsupplementshoppe
Atau follow blog saya =)

Pautan berkaitan :
  • Cara mengelakkan buasir ketika hamil
  • Pati Mineral CMD utk buasir
  • bagaimana melegakan luka & buasir
  • cara atasi buasir


Posted on 27.7.15 by Aysha Zachary

No comments

26/07/2015

CMD Concentrated Mineral Drops – Pati Pekat Mineral Beralkali

Concentrated Mineral Drops (CMD) merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda.

PENAWAR AJAIB | TITISAN PENAWAR 1001 GUNA
TERBUKTI BERKESAN MERAWAT TUBUH BERPENYAKIT & MENCEGAH TUBUH DARI TERKENA PENYAKIT DENGAN SELAMAT DAN SEMULAJADI. CMD REVELL DISYORKAN OLEH PAKAR-PAKAR KESIHATAN SEDUNIA !!
JUTAAN TESTIMONI PENGGUNA BERPUASHATI & SEMBUH DIPEROLEHI DARI SELURUH DUNIA !!
rahsia tubuh sihat sepanjang masa
Cara mudah untuk memastikan tahap kesihatan ANDA sentiasa terbaik dan optimum adalah hanya dengan memastikan anda minum air bercampur Pati Pekat Mineral Beralkali ini setiap hari. In shaa Allah pelbagai kesan yang positif pasti ANDA rasai sehari demi sehari selepas ANDA mula meminumnya. Airnya rasa enak sekali. Bekalkan botol air minuman anak ke sekolah, suami ke pejabat dengan air yang sihat untuk tubuh badan ini.

PERINGATAN : CMD BUKAN SAHAJA HANYA KEPERLUAN MEREKA YANG SAKIT.. TETAPI JUGA KEPERLUAN KITA SEMUA YANG SIHAT UNTUK MENGEKALKAN TAHAP KESIHATAN & KEKUATAN TUBUH UNTUK MELAWAN PENYAKIT

cara mengamalkan cmd
Bekalkan Air Yang Sihat & Enak Ini Kepada Ahli Keluarga Kita Agar Tubuh Sentiasa Sihat & Kuat Melawan Penyakit !!
Ianya bukan air ubat, tetapi air beralkali dengan kandungan mineral yang sangat tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
“Concentrated Mineral Drops (CMD) mengandungi 38% magnesium dalam bentuk ionik. Manfaat magnesium dalam bentuk ionik ini dalam pengurangan dan pemulihan pesakit strok atau mereka berisiko penyakit jantung, tidak boleh diperkecilkan.”
– Dr. Alex Shauss
keperluan mineral kepada kesihatan
rahsia tubuh sihat dan bebas dari penyakit

Murah, Jimat Dan Berkesan. Satu Botol untuk Satu Keluarga!

APAKAH KEBAIKAN PATI MINERAL BERALKALI INI KEPADA ANDA & KELUARGA ?

10 Sebab Kenapa ANDA Perlu Memiliki CMD HARI INI JUGA Demi Kesihatan & Kesejahteraan ANDA Sekeluarga

1. LENGKAP
Terdiri dari 8 makro-mineral iaitu (Calcium, Zinc, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium,Selenium dan Iodine) dan 68 mikro mineralnya adalah (Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Alumunium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum, Praseodymium, Lithium, Carvonate, Yiterbium.dan lain-lain). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.
2. IONIK
Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.
3. BERSIH/SUCI
CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).
4. ALAMI (NATURAL)
CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya. (Tiada tambahan pewarna,pengawet,perasa tiruan). 100% alami.
5. SEIMBANG
Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.
6. PEKAT
55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.
7. MEMUDAHKAN
Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda (Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).
8. MULTI FUNGSI
CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan :
– Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus
– Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar
– Memangkinkan pembentukan sel baru
– Meningkatkan metabolisme badan
– Meningkatkan tenaga dan kevitalan
– Memelihara kulit dan rambut
– Menguatkan gigi dan rangka badan
9. HARGA WAJAR
Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.
10. TERBUKTI
Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.
Kenapa CMD dipanggil 1001 Penawar? Kenapa CMD dipanggil titisan ajaib untuk kesihatan? Apa itu CMD? Apakah kelebihan, kebaikan dan manfaat CMD untuk kesihatan? Bagaimanakah cara penghasilan CMD ini?
PRODUK TRAINING CMD DARI PAKAR PRODUK TELAH MENDAPAT LIPUTAN DARI TV SELATAN
khasiat pati mineral beralkali kepada kesihatan tubuh manusia

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATINYA.. AYUH JOM GUNAKAN PATI MINERAL BERALKALI SEKARANG !

JADIKAN RUTIN HARIAN KITA, NAK MINUM AIR TITIS CMD, NAK MINUM KOPI ATAU TEH TITIS JUGA CMD..

ANAK-ANAK KITA JUGA BEGITU, BANCUH SIRAP UNTUK MEREKA TITIS, BANCUH APA SAHAJA MINUMAN TITISKAN  CMD..

IN SHAA ALLAH, KESAN BAIKNYA ANDA AKAN RASAINYA NANTI..

TERUSKAN BERDOA KEBAIKAN DUNIA & AKHIRAT.. AMEEN

kebaikan manfaat CMD kepada kesihatan manusia

Bagaimana proses penghasilan Concentrated Mineral Drops?.

Concentrated Mineral Drops berasal dari  Tasik Great Salt, Bahagian Barat Amerika Utara di USA. Ia merupakan laut pedalaman yang tertua di dunia. Ia adalah sisa Zaman Ais besar yang terakhir. Tasik Great Salt teleh mengumpulkan mineral dan trace mineral daripada pergunungan berbatu-batan di sekitarnya selama berpuluh-puluh ribu tahun.
Tasik Great Salt merupakan badan air laut yang terbesar dan terpekat di dunia. Setiap musim sejuk, purata 500 inci salji jatuh ke pergunungan yang mengelilingi Tasik Great Salt Lake. Pada musim luruh, air salji mencair sekaligus melarutkan mineral dari tanah dan batu batan dan dibawa ke tasik yang tiada pengaliran keluar. Matahari pada musim panas di Utah membuat air tasik mengewap dan meninggalkan mineral di dalamnya.
Hanya terdapat plankton kecil (brine shrimp) yang dapat bertahan dalam tasik yang mengandungi kadar garam begitu ekstrem. Plankton-plankton ini memakan bakteria yang terdapat dalam tasik lantas membersihkan air tasik. Hasilnya adalah perairan yang kaya dengan nutrien yang mengandungi lebih dari 70 mineral dan trace mineral ionik.
khasiat perubatan cmd
Oleh kerana tasik ini mempunyai kepekatan tinggi secara semula jadi, UMN (Ultimate Mineral Nutrition) di Utah, syarikat pengeluar titisan mineral ini di Amerika Syarikat; tidak perlu menggunakan proses kimia apapun untuk memperolehi atau menghasilkan mineral. UMN hanya meneruskan proses yang telah dimulakan dengan kejadian alam. Dengan memanfaatkan spesifikasi dinamik pada setiap 4 musim, UMN seterusnya memekatkan titisan air tasik tersebut dan membuangkan 99% sodium darinya. Hasilnya adalah keseimbangan mineral yang sempurna.
Untuk menghasilkan sebotol CMD, ia memerlukan purata selama 2 tahun proses penyejatan 4 musim di kolam sejatan buatan manusia yang terletak di bahagian utara tasik, untuk trace mineral sampai ke tahap imbangan yang betul.
Dalam proses ini UMN secara rutin menjalankan ujian untuk memastikan ia mencapai kepekatan dan keseimbangan yang optima. Hanya apabila faktor-faktor ini dalam paduan yang sempurna dan mematuhi kepiawaian UMN, barulah mineral ini diambil untuk dibotolkan. Dengan penjelasan ini menunjukkan bahawa titisan mineral ini  merupakan produk semulajadi dan bukan bahan kimia.
sumber mineral beralkali cmd rivell

Satu Penemuan Yang Hebat

Kajian mengenai air alkali telah bermula dari tahun 1950 di jepun. Kajian menunjukkan minum air yang tinggi pH mampumeneutralkan asid yang terkumpul di dalam badan. Di Jepun iaitu di bawah kementerian kesihatan telah menjalankan usaha untuk menghasilkan air beralkali tinggi dan air alkali yang pertama dihasilkan adalah pada tahun 1966.
Suatu lagi penemuan iaitu, di Kaiser Institute Berlin pada tahun 1926 Dr. Otto Warberg menerima penganugerahanNobel Prizes dalam kajian beliau dalam penemuan punca kanser. Dalam kajian beliau punca kanser adalah sel yang kehilangan elektron akibat diserang oleh radikal bebas iaitu oksigen yang tidak stabil dan kandungan asid yang terlalu banyak di dalam badan.
Kajian beliau telah diteruskan oleh pakar saintis di seluruh dunia dan walaupun sehingga ke hari ini punca kanser masih belum diketahui tetapi kajian yang sahih dan telah didokumenkan adalah tiada gejala penyakit yang timbul apabila kawasan sel kita dalam keadaan beralkali. Ini bukan suatu yang ajaib kerana orang yang sihat badan mereka adalah dalam keadaan beralkali.
titisan ajaib 1001 penawar rawat semua penyakit
CMD Revell merupakan pati mineral beralkali yang sangat hebat & bebas dari kesan sampingan !
produk cmd concentrated mineral drops untuk kesihatan tubuh badan manusia

 DEMO : CMD TERBUKTI MAMPU KUATKAN & SEIMBANGKAN BADAN YANG MENGGUNAKANNYA

Ciri-Ciri Pati Pekat Mineral Beralkali Ini :-

1) Membekalkan air beralkali kepada tubuh.
2) Membekalkan nutrien mineral yang lengkap diperlukan tubuh.
3) Mengandungi Trace Mineral yang lengkap untuk keperluan badan dengan lebih 260mg Magnesium bagi setiap 20 titis.
4) Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan dan tisu.
5) Membuang toksin keluar daripada badan melalui air kencing.
6) Membantu meningkatkan kecekapan tubuh menyerap nutrien makanan.
7) Mengalkalikan pH badan.
8) Meningkatkan paras oksigen dalam badan.
9) Mengubah struktur molekul air supaya lebih mudah diserap oleh sel tubuh.
10) Menjadikan air rasa lebih enak, manis, menyegarkan dan bermineral.

RAHSIA KECANTIKAN & KESIHATAN LUAR DAN DALAM DENGAN CMD

rahsia cantik luar dan dalam

TESTIMONI PENGGUNA CONCENTRATED MINERAL DROPS (CMD)

sakit sembuh setelah menggunakan CMD concentrated mineral drops
beli pati mineral beralkali di johor bahru johor

MANFAAT BESAR BILA MENGAMALKAN Concentrated Mineral Drops (CMD)

1. Membersih 
* Darah – sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.
* Usus – menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit, buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah.
2. Membina 
* Komponen Asas Badan – enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.
* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat – mencegah masalah tulang (artritis, reumatisme, gout, osteoporosis.
* Rambut dan Kulit Yang Cantik – tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.
3. Menguatkan
* Sistem Badan – menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.
* Mengatasi Stres – (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stres.
4. Menggiatkan 
* Prestasi Badan – melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.
* Refleks Mental & Fizikal – penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain – semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.
pelanggan puashati dengan CMD
TESTIMONI PENGGUNA YANG SANGAT MEMERANJATKAN !!

OK lah, berapakah harga jualan sebotol CMD ini ?

Harga Jualan (RUNCIT) Sebotol CMD ini adalah

RM200 (TERMASUK POSLAJU)

KINI ADA OFFER !! Ya, Limited TIME OFFER..
Buat Pilihan ANDA SEKARANG JUGA !!
cara hendak beli mineral beralkali concentrated mineral drops CMD

ATAU ANDA PILIH YANG INI ?

Mulakan Perniagaan tanpa sebarang PAKSAAN, Tentukan dimana anda ingin BERMULA.

3 Perkara Perlu difahami:
1) Pastikan Anda Faham/Tahu berapa modal untuk bermula dan kelebihan setiap Pakej yang disediakan
2) Cara kerja
3) Pulangan
harga cmd revell Pakej Silver Pakej Gold Dan Pakej Diamond
Harga Dan Pakej CMD Revell
Nota : Harga Baru CMD Berkuatkuasa Bermula 1 April 2015 Dengan Perlaksanaan GST . Silver RM188, Gold RM480 & Diamond RM919 (TERMASUK POSLAJU)
Pilihlah sama ada anda hanya mahu beli 1, 3 atau 6 botol. Kalau mahu mudah satu dirumah, satu pejabat atau mahu tunjuk dengan kawan-kawan, atau mahu bagi kepada saudara mara yang sakit, bagi kepada yang tersayang atau sesiapa sahaja. Lebih baik anda beli lebih dari satu unit CMD ini. ANDA TIDAK AKAN MENYESAL. In Shaa Allah
PS : Kepada yang berminat untuk mencari income tambahan, setiap Pakej diatas ada peluangnya. Peluang untuk melakukannya dan menjadi kaya adalah berbeza-beza untuk setiap Pakej diatas bergantung kepada kelayakan dan Business Center maya yang ANDA miliki. Perbandingan mudah meniaga dengan satu outlet sahaja, berbanding dengan mereka yang banyak outlet akan memberikan ruang, peluang dan kelayakan yang berbeza untuk menjana pendapatan dan kekayaan
cara membina kejayaan dan kekayaan dengan Revell CMD
MUDAH & SIMPLE SAHAJA CARANYA.. NAK TAHU ? – Klik Sini Sekarang

Sedikit Nasihat Dari Paksu

Jika ANDA benar-benar ingin mendapat kebaikan dan menyembuhkan penyakit yang dihadapi dengan CMD ini, Paksu sarankan ANDA membeli PAKEJ 2 iaitu 6 botol CMD + sebotol CMD version free gift dengan harga yang dinyatakan diatas. Jika ANDA rasa terlalu banyak stok ANDA untuk ANDA guna sendiri. ANDA boleh hadiahkan lah separuh kepada rakan-rakan, ibu-bapa, saudara-mara, atau sesiapa sahaja yang ANDA tahu dia sakit dan memerlukan. Dengan ini, ANDA boleh beramal dengan Hadis Nabi SAW seperti yang dibawah ini. In shaa Allah, semoga dengan kerja baik kita ini diberikan ganjaran Allah dan Allah menyembuhkan penyakit-penyakit dalam tubuh yang kita hadapi.
hadis mengenai sembuhkan penyakit dengan banyak bersedekah

What you give you will get back.

ANDA BERI SENYUMAN, ANDA DAPAT SENYUMAN
ANDA BERI KEBAHAGIAAN, ANDA DAPAT KEBAHAGIAAN
ANDA BERI DENGAN IKHLAS, ALLAH AKAN BERI PULANGAN KEPADA ANDA DENGAN YANG SELAYAKNYA..
IN SHAA ALLAH

Harga CMD Mengikut Pakej

penawar kencing manis yang paling mujarab dan semulajadi


EMAIL: ayshazachary2004@gmail.com
SMS @ Whatsapp : 0123252960
Add saya di facebook:  Aysha Zachary
Pages : Mylilsupplementshoppe
Atau follow blog saya =)

Posted on 26.7.15 by Aysha Zachary

No comments

Atrikel Popular